La Morran alueen herkkä ja raikas Cru Barolo
La Morran Tortoniaanisen maaperän runsas magnesiumpitoisuus antaa tälle Barololle huikeita ulottuvuuksia. Tyypillisten metsänpohjaisten aromien kirjoon liittyy myös viehättävän minttuiset ja jopa eukalyptusta muistuttavat aromit.
Tarhat sijaitsevat la Morran ja Barolon kuntien rajamailla,
Kuorikäyminen 55hl tammisammiossa 20 päivää, lämpötila 27-30 asteessa. Myös malolaktinen käyminen täällä. Kypsytys tammitynnyreissä 2 vuotta, minkä jälkeen vielä vuoden pullossa.
Rubiinin punainen väri
Kypsää marjaisuutta ja syksyn lehtiä, taustalla minttua.
Runsas paletti tarjoaa hienon tanniinirakenteen ja harmonisen kokonaisuuden.
Tryffelipastan paras kumppani.