Domaine Montrose Pinknik Rosé

Kesäinen tuulahdus Ranskasta!

Etelä-Ranskan eleganssia niin viinin tyylissä kuin kauniissa pakkauksessa! Domaine Montrosen Pinknik Rosé ihastuttaa raikkaan kepeällä olemuksellaan, jossa villivadelman ja persikan aromeja saattelee kepeä kukkaisuus ja yrttisyys. Täydellinen kesäviini niin seurusteluun kuin kesän ruokapöytään tai terassille.

Valmistus

Pinknik on paitsi lajike- myös terroirblendi. Grenache (65%), Cinsault (25%) ja Syrah (10%) -rypäleet on poimittu yön viileyden turvin, ja lyhyen maseraation tai välittömän, hellän puristuksen jälkeen jokainen lajike sekä jokainen terroir on vinifioitu erikseen (15-18°C:ssa). Sekoituksen jälkeen viinin on annettu levätä talven yli betoni- ja terästankeissa ennen myyntiin laskuaan.

Väri

Vaalean lohenvärinen

Tuoksu

Viinin tuoksu on alueelleen tyypillinen: villivadelman lisäksi siitä voi erottaa kevään kukkia, viinikumia ja nuorekasta persikkaisuutta.

Maku

Suussa kuiva, mutta runsaan hedelmäinen makumaailma toistaa tuoksun aromit. Kevyttä ja heleää olemusta kannattelevat miellyttävät ruusunmarjaiset hapot.

Ruokasuositus

Viiniä voi vallan mainiosti nauttia ilman ruokaakin, mutta kevätillan kruunaavat jokirapusalaatti, siikafilee uusilla perunoilla tai kvinoa bowl granaattiomenan siementen kera.

Vihreä valinta
Maa
Ranska
Alue
Languedoc-Roussillon
Tuottaja
Domaine Montrose
Appellaatio
IGP Pays d'Oc
Rypälelajike
65% grenache, 25% cinsault, 10% syrah
Alkoholipitoisuus
12,50 %
Sokeripitoisuus
0,50 g/l
Happopitoisuus
5,00 g/l
Pullokoko
1,5 l
Pakkaustyyppi
Hanapakkaus
Korkki
Muu suljenta
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Domaine Montrose Pinknik Rosé