La Faula

Oliver Moragues on yksi Mallorcan vanhimpia viinitiloja ja sen historia vie aina 1500-luvulle saakka.  Ainutlaatuinen tila ja sen luomuviljellyt tarhat sijaitsevat saaren keskiosassa, noin 270 metrin korkeudessa, upean puuston, luonnon yrttien ja eläimistön ympäröiminä. Tila viljelee niin paikallisia kuin kansainvälisiä rypälelajikkeita. Ilmasto on lämmin, mutta viileät ja suolaiset merituulet tasapainottavat ilmastostoa, tehden siitä ihanteellisen viininviljelylle. Maaperä on kerrostunutta, saven, soran ja kalkkikiven sekoitusta.

Kasvuympäristö

Luomuviljellyt tarhat sijaitsevat upean puuston ja eläimistön ympäröimänä, noin 270 metrin korkeudessa keskellä Mallorcan saarta. Ilmasto on lämmin, mutta viileät ja suolaiset merituulet tekevät ilmastosta ihanteellisen viinin viljelylle. Maaperä on kerrostunutta, mm. saven, soran ja kalkkikiven sekoitusta.

Valmistus

Valikoidut rypäleet poimitaan käsin. Viini on käynyt alkoholikäymisen 25 asteessa inox -tankeissa, jonka jälkeen viiniä on kypsytetty 5 kuukautta ranskalaisissa 300 litran tammitynnyreissä.

Väri

Karmiininpunainen

Tuoksu

Runsaassa tuoksussa tummia marjoja, lakritsia, mausteita, yrttisyyttä ja syksyn lehtiä

Maku

Maku on melko runsas ja täyteläinen, mutta samalla herkullisen raikas ja tasapainoinen. Jälkimakua siivittävät hennosti yrttiset ja mausteiset sävyt. Kokonaisuus on luonteikas ja särmikäs.

Ruokasuositus

Runsaat pastat, pataruoat, lammas, sienet ja pienriista

Vegaaninen
Luomu
Vihreä valinta
Gluteeniton
Kana
Kasvis
Lammas
Maa
Espanja
Tuottaja
Oliver Moragues
Appellaatio
IGP Mallorca
Rypälelajike
Cabernet 77% , Callet 15%, Syrah 7%, Gorgollassa 1%
Alkoholipitoisuus
13,50 %
Sokeripitoisuus
0,21 g/l
Happopitoisuus
6,00 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
La Faula