Vain muutamassa vuodessa Markus Huber on nostanut viinitilansa yhdeksi Itävallan arvostetuimmista. Markus on valittu mm. vuoden viinintekijäksi (Fallstaff Winemaker of the year). Markus Huberin viinitila sijaitsee Traisentalin laaksossa, joka on nuorin ja yksi Itävallan pienimmistä viinialueista ja käsittää vain 770 hehtaaria viinitarhoja. Alue on erityisen kuuluisa mausteisista ja hyvärakenteisista Grüner Veltlinereistä ja mineraalisista Rieslingeistä
Markus Huberin ainutlaatuisten viinien puhtauden, aromikkuuden ja mineraalisuuden takana ovat kalkkikivipitoinen maapera ja luomuviljely. Viinitilalla on myös "Sustainable Austria" sertifikaatti
Rypäleet tähän viiniin tulevat usealta tarhalta Traisentalin alueelta. Köynnösten ikä vaihtelee 5-80 vuoden välillä.
Kuuden tunnin kuorikäymisen jälkeen viini on puristettu ja se on kypsynyt hiivasakan päällä terästankeissa kolmen kuukauden ajan.
Vihertävän keltainen
Tuoksussa Grünerille tyypillistä mausteisuutta, kuten valkopippuria sekä yrttisyyttä.
Viini yllättää kompleksisuudellaan; runsas happo sekä vahva aromiprofiili antavat viitteitä myös viiniin pitkään elämään ja hienoon kehittymiseen.