Persoonallinen ja eloisa viini Empordán alueelta
Perelada on pienen Empordàn alueen merkittävimpiä viinitaloja. DO Empordàn maaperät ovat hyvin vaihtelevia. Yhdessä välimerellisen ilmaston, korkeuserojen ja rannikon etäisyydestä riippuvien olosuhteiden kanssa, alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet viljellä useita eri rypälelajikkeita menestyksekkäästi. Viinin nimi "3 Finques" tarkoittaa kolmea viinitarhaa, joista rypäleet tähän viiniin tulevat.
La Carriga viinitarhalla kasvavat Samsó ja Garnatxa rypäleet. Köynnökset ovat vanhimmillaan jopa 50 vuotta vanhoja, nämä antavat viinille monimuotoisuutta ja runsautta. Espolla viinitarhalla kypsyvät Cabernet Sauvignon rypäleet. Ne tuovat viiniin tarhalle ominaista mineraalisuutta sekä aromaattisuutta. Pont de Molins tarhalta viini saa erityisen upean värin sekä raikkauden. Tällä viinitarhalla kasvatetaan Merlot rypäleitä.
Rypäleet valikoidaan tarkasti kolmelta viinitarhalta Empordán alueelta. Käyminen tapahtuu kuorien kanssa 25 asteen kontrolloidussa lämpötilassa. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään 12 kuukauden ajan tammitynnyreissä, joista 70% on amerikkalaisia ja 30% ranskalaisia.
Syvä kirsikanpunainen violetin vivahteilla
Tuoksu on tulvillaan hedelmiä ja mausteisuutta, johon sekoittuu hienosti kehittyviä vivahteita.
Keskitäyteläinen, pyöreä ja tasapainoinen viini, jossa on kypsät tanniinit ja persoonallinen olemus.
Erittäin monipuolinen ruokaviini sopii liharuoille, runsaille kasvisruoille sekä koville kypsytetyille juustoille.