“La Jara” on veneton murretta ja tarkoittaa soraa. Näillä kivisillä ja paikoin kalkkipitoisilla viljelysmailla Coneglianon ja Valdobbiadenen alueilla Marionin suku on viljellyt rypäleitä jo vuodesta 1891. Maaperä on suotuisa erityisesti glera-rypäleen viljelylle, josta valmistetaan talon upeat Proseccot. Vanhalla viinitalolla on moderni ja teknologisesti edistyksellinen viininvalmistamo. Valmistusprosessissa huolehditaan siitä, että rypäleet säilyttävät raikkautensa ja ominaislaatuisuutensa.
La Jaran viinitarhat sijaitsevat Coneglianon ja Valdobbiadenen kukkuloiden juurella.
Viinin valmistukseen käytetään orgaanisesti viljeltyjä rypäleitä. Se valmistetaan ns. Charmat -menetelmällä, jossa ensimmäinen käyminen tapahtuu tankeissa 16 - 18 asteen lämpötilassa noin kymmenen päivän ajan ja toinen käyminen suurissa painesäiliöissä 45 päivän ajan.
Oljenkeltainen
Tuoksu on raikkaan omenainen ja sitruunainen.
Raikas, aromaattinen maku, suutuntuma on runsas ja puhdasarominen
Vähärasvaiset kalaruoat, sushi, sashimi, äyriäiset.