Vinnae Ribolla Gialla

Ihanteellinen hedelmäinen ja mineraalinen luomuvalkoviini

Jermann on arvostettu ja palkittu italialainen luomuviinituottaja. Jermannilla kiinnitetään erityistä huomiota biologiseen monimuotoisuuteen (biodiversiteetti), joka on ollut yksi tärkeimmistä tavoitteista toiminnan alusta asti. Sitoutuminen kestävään kehitykseen ja ympäristön suojelemiseen ovat arvokas perintö tuleville sukupolville.

Valkoviinin Vinnae-nimi luotiin alkuperäistä vuoden 1983 vuosikertaa varten juhlistamaan Silvio Jermannin toisen pojan syntymää ja Jermann-perheen 100-vuotisen viininvalmistuksen muistoksi Villanovassa. Kylän Collio-viinitarhoissa Ribollaa on viljelty jo viiden sukupolven ajan ansaiten itselleen "vinnaiolin" tai "viininviljelijän" tittelin. Tähän viitaten Ribolla-pohjainen viini on saanut nimen "Vinnae".

Etiketti muotoiltiin uudelleen vuonna 2004, jolloin siihen lisättiin Jermann-suvun Itävalta-Unkarin alkuperäinen symboli, kaksipäinen kotka, joka löydettiin Silvio Jermannin isoisoisän Antonin vanhasta tynnyristä. Ilmaus "servus cella" viittaa kellariin, kun taas maininta cuvéen lajikkeista tuo mieleen Slovenian, Friulin ja Itävallan kolminkertaisen perinnön ns. "Collion hengen".

Kasvuympäristö

Venezia Giulia

Väri

Kirkas vaalea oljenkeltainen

Tuoksu

Hedelmäinen

Maku

Kuiva, raikas ja kirpeä. Autenttisen maalaisviinin vaatimatonta eleganssia.

Ruokasuositus

Vinnae on herkullinen aperitiivina, sopii erinomaisesti myös alkuruokien sekä kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Aperitiivi
Äyriäiset
Kala
Maa
Italia
Tuottaja
Jermann SRL
Appellaatio
IGT Venezia Giulia
Rypälelajike
90% RIBOLLA GIALLA, 5% RHEINRIESLING, 5% ANOTHER WHITE GRAPE FROM FRIULI VENEZIA GIULIA
Alkoholipitoisuus
12,50 %
Sokeripitoisuus
3,20 g/l
Happopitoisuus
5,70 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Ravintolamyynti