Where Dreams have no end

U2:n "The Joshua Tree" -albumin (1987) kappaleelle "Where the streets have no name" omistettu viini.

Jermann on arvostettu ja palkittu italialainen luomuviinituottaja. Jermannilla kiinnitetään erityistä huomiota biologiseen monimuotoisuuteen (biodiversiteetti), joka on ollut yksi tärkeimmistä tavoitteista toiminnan alusta asti. Sitoutuminen kestävään kehitykseen ja ympäristön suojelemiseen ovat arvokas perintö tuleville sukupolville.

U2:n "The Joshua Tree" -albumin (1987) kappaleelle "Where the streets have no name" omistettu viini.

Vuodesta 1987 lähtien viinin nimi on vaihdellut muutaman kerran. Ensimmäiset yhdeksän vuotta viinin nimi oli "Missä unelmilla ei ole loppua..." ja kapselin väri vaihtui joka vuosikerta, etiketissä olevien seitsemän värin mukaisesti. Vuonna 1996 nimi oli "Were Dreams, nyt se on vain viiniä!" sinisellä kapselilla, jossa on tyylitelty Hale-Bopp-komeetta. Vuosien jälkeen "W…Dreams…" tekstin alle lisättiin sadonkorjuuvuosi ja kapseliin piirrettiin Mars. Piste-piste-piste nimessä antaa jokaiselle tilaa henkilökohtaiselle tulkinnalle; esim. "Missä unelmia voi tapahtua". Lopulta vuonna 2015 etiketti palasi alkuperäiseen ulkoasuunsa.

Vuodesta 2011 lähtien (tämän viinin 25-vuotisjuhlapäivänä) koko tuotanto on ollut kierrekorkkisuljettua. Kierrekorkki on takuu sille, että laatu säilyy niin viinitarhassa kuin kellarissa.

Mielenkiintoinen fakta: "Where the Dreams have no end..." -merkkiä käytettiin Disneyn hittielokuvassa "The Parent Trap" (1998), jonka ohjasi Nancy Meyers pääosissa Natasha Richardson, Dennis Quaid ja Lindsay Lohan.

 

Kasvuympäristö

Kalkkikivimaaperä.

Väri

Kimalteleva oljenkeltainen

Tuoksu

Eksoottisia vivahteita kypsyneistä hedelmistä, sulasta voista, vaniljasta ja leivonnaisista. Viehätysvoimaa ja monimutkaisuutta sekä harvinaisen eleganssia hienostuneisuutta.

Maku

Eksoottisia hedelmiä, aromaattisia vivahteita, viipyilevä raikas jälkimaku.

Ruokasuositus

Kana, kala, kasvis.

Kala
Kana
Kasvis
Maa
Italia
Tuottaja
Jermann SRL
Appellaatio
IGT VENEZIA GIULIA
Rypälelajike
100% CHARDONNAY
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Sokeripitoisuus
3,90 g/l
Happopitoisuus
5,90 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Ravintolamyynti