Kasvuympäristö
Vistameren tarhat sijaitsevat Toscanan rannikolla lähellä Bolgheria. Ne nauttivat merillisestä ja suolapitoisesta ilmastosta ja suuresta valon määrästä.
Valmistus
Rypälelajikkeet valikoidaan huolella Vistamaren viintarhoilta ja ne käytetään erikseen, osa terästankeissa ja osa tammitynnyreissä. Tämän jälkeen Vermentio ja fiano kypsytetään 6 kuukautta teräksessä ja Viognier tammitynnyreissä, jonka jälkeen viinit sekoitetaan keskenään.
Väri
Vaalean kullankeltainen
Tuoksu
Tuoksu on monimuotoinen ja kerroksellinen, jossa persikkaa, aprikoosia, karviaista, jasminiinia, salviaa, mineraalisuutta, hunajaa
Maku
Kuiva mutta runsaan hedelmäinen, keskihapokas, pyöreä ja trooppisten hedelmien sekä mineraalisuuden sävyttämä jälkimaku.
Ruokasuositus
Erinomainen merenelävien seuraan tai vaalealle lihalle. Viinin kanssa sopivat myös rasvaiset(kin) kalat, runsaat salaatit ja keitot.
Gluteeniton
Äyriäiset
Kala
Kana
Kasvis
- Maa
-
Italia
- Alue
-
Toscana
- Tuottaja
-
Gaja
- Appellaatio
-
IGT Toscana
- Rypälelajike
-
Vermentino, Viognier, Fiano
- Alkoholipitoisuus
-
13,00 %
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Ravintolamyynti