Kasvuympäristö
Viinitarhat sijaitsevat Bolgherissa kahdessa hyvin erityyppisessä maaperässä: tummassa maaperässä, jossa on runsaasti kalkkia ja savea, sekä valkoisessa maaperässä, joka on täynnä kalkkikiveä, savea ja soraa.
Valmistus
Kolme eri rypälelajiketta on käytetty ja maseroitu erikseen noin 15 päivän ajan. Vuoden tammitynnyri kypsytyksen jälkeen viinit sekoitetaan keskenään ja pullotetaan. Viini kypsyy vielä pulloissa useita kuukausia ennen myyntiinlaskua.
Väri
Tumma rubiininpunainen
Tuoksu
Kirsikkaa, karhunvatukkaa, lakritsia, eukalyptusta, pippuria, mäntyä
Maku
Täyteläinen, kuiva, tiiviin hedelmäinen, keskihapokas, pehmeän tanniininen
Ruokasuositus
Kovat juustot, sekä tummat että vaaleat liharuoat.
Gluteeniton
Juusto
Liha
Nauta
Porsas
- Maa
-
Italia
- Alue
-
Toscana
- Tuottaja
-
Gaja
- Appellaatio
-
DOC Bolgheri
- Rypälelajike
-
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
- Alkoholipitoisuus
-
14,00 %
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Ravintolamyynti