Melko nuoresta historiastaan huolimatta, Guigal on yksi Rhônen alueen merkittävimmistä tuottajista ja erityisen kuuluisa Côte-Rôtien alueen viineistä, joista se tuottaa noin 40 %. Guigalin maineeseen on erityisesti vaikuttanut Marcel Guigalin pioneerityö alueen tarhaviinien luomisessa. Näistä kuuluisimmat ovat yhden tarhan La la-viinit; La Mouline, La Landonne ja La Turque. La Moulinea pidetään La La-kolmikosta kaikkein kukkaisimpana ja silkkisimpänä, yhdistäen upeasti tummien marjojen, maanläheisen mineraalisuuden ja orvokin sävyjä. Viinitarha sijaitsee Côte de Blonden puolella ja köynnökset ovat keskimäärin 75 vuotta vanhoja. Viinin sekoituksessa on 11 % Viognier-rypälettä, mikä tuo viiniin upeaa rakennetta ja raikkautta.
Viini tulee Côte de Blonden puolelta, alueelta, jossa viinitarhat ovat pyöreän amfiteatterin muotoisia. Maaperä on vaihtelevaa lössi-, kalkki- ja gneissimaata.
Lämpökontrolloitu alkoholikäyminen ja maserointi neljän viikon ajan, perinteinen "pumping over". Kypsytys 42 kuukautta uudessa tammessa.
Rubiininpunainen
Vivahteikas ja runsas tuoksu jossa orvokkia, vienoa tryffelin häivähdystä, kahvia ja mineraalisuutta
Täyteläinen ja intensiiviinen viini, jossa aistittavissa tummien marjojen, kahvin ja lihaisuuden aromeja. Rakenteeltaan silkkisen viettelevä ja upean hienostunut, jonka pitkä jälkimaku on kerrostunut ja mineraalinen.
Lammas, riista, kypsytetyt voimakkaat juustot