Viinitila sai alkunsa 2014 ja tunnetaan Nizza D.O.C.G. appellaatiosta, jossa tuotetaan laaja kirjo tyylikkäitä Barbera rypäleestä valmistettuja viinejä. Astissa sijaitseva Monferraton alue on hyvin rajoitettu, siihen kuuluu vain 18 viinikuntaa ja La Court Barberaa tuotetaan pienesti, vain 70 quintalia eli 7000kg per sato.
Viini on täyteläisen elegantti ja ryhdikäs, toisaalta raikas ja kuitenkin jälkimaku on samettisen pehmeä.
La Court Cru on osa "V.I.V.A. "Sustainable Wine" projektia, jossa Michele Chiarlo seuraa ja parantaa tilan omaa ympäristöllistä vaikutusta ja kestävää kehitystä koko tuoteketjun läpi.
Astian hiekkamaaperä, rypäleet saavat runsaasti aurinkoa (kaakosta lounaaseen) 250m meren pinnan yläpuolella
Tynnyrissä vähintään vuoden kypsytys mitä seuraa vähintään 18 kuukauden ajan pullokypsytys.
Rubiininsävyinen
Tumma kirsikka, paahteinen
Runsas tammisuus kohtaa tumman suklaan
Sienipasta, paahdettu vasikka, kypsytetyt juustot