Luonteikas luomuxarello akaasiatynnyristä
Kompleksinen ja luonteikas, yhden tarhan Xarello on kypsynyt osittain akaasiatynnyreissä ja osittain ovaaleissa betonitankeissa. El Fanion tarha on kivikkoista maaperää, ja köynnösten juuret pureutuvat syvälle maaperään. Viinin aromimaailma ilmentää sen kasvuympäristöä: timjamin ja rosmariinin voi arvata kasvavan köynnösten ympärillä.
El Fanio tarha sijaitsee Penedesissä, Ordalin vuoristoisissa maisemissa 300 metrin korkeudessa. Maaperä on kivistä, ja köynnökset kasvavat ilman sidontaa "bush vine"- tyylillä. Tarha on istutettu vuonna 1948.
Käsinkorjatut rypäleet. Alkoholikäyminen luonnollisilla hiivoilla, kypsytys hiivasakan päällä betonimunassa ja akaasiatynnyreissä 8 kuukauden ajan.
Lämpimän sitruunan keltainen kultaisilla vivahteilla
Persoonallisessa viinissä on monta tuoksukerrosta: tarhoilta tuleva yrttisyys, villihiivojen luonteikkuus, akaasiatynnyrin aromaattisuus sekä pitkän hiivasakkakypsytyksen tuoma voimainen tai leivonnaisten pehmeys.
Kermainen suutuntuma yhdistyy kukkaisiin ja yrttisiin aromeihin. Mieleen tulevat myös appelsiininkukat ja fenkoli. Täyteläinen valkoviini, jossa raikas napakka hapokkuus,