Eloisa, raikas Chardonnay Antinorin Apulian viinitilalta.
Rypäleet kerätään Tomarescon viinitarhoilta Apulian alueelta. Ilmasto on Välimerellinen, jossa kuumia kesiä viilentävät leudot merituulet. Maaperä on kalkkipitoista soramaata.
Heti kellariin tulon jälkeen rypäleet murskataan kevyesti ja jäähdytetään 10 asteiseksi vuorokauden ajaksi. Rypälemehu siirretään terästankkeihin, missä tapahtuu alkoholikäyminen viileässä 16 asteen lämpötilassa, jotta rypäleestä saadaan paras mahdollinen aromimaailma säilytettyä viinissä. Viini kypsyy terästankeissa pullotukseen asti.
Vaalea vihertävän keltainen
Vaaleiden hedelmien kuten persikan ja ananaksen sekä jasminen aromeja.
Kuiva, raikas ja eloisa. Tasapainoiset hapot ja hedelmäinen jälkimaku, jossa kevyttä suolaisuutta.
Kermaiset risotot sekä possu.