Gaja Grappa Magari valmistetaan Toscanan Bolgherin alueella kasvatetuista rypäleistä. Se on valmistettu Merlotin, Cabernet Sauvignonin ja Petit Verdotin sekoituksesta Gajan upealta Ca'Marcanda viinitilalta.
Gaja on yksi tunnetuimmista italialaisista viinintuottajista. Giovanni Gaja perusti yrityksen vuonna 1859 Langhessa, Piemontessa, ja hänen pojanpoikansa Angelo Gaja johtaa tällä hetkellä yritystä. Angeloa on nimetty usein "Barbarescon kuninkaaksi", ja hän on vastannut sellaisten tekniikoiden kehittämisestä, jotka ovat mullistaneet viininvalmistuksen Italiassa. Gaja valmistaa myös hyvin korkealaatuisia grappoja.
Rypäleet kasvavat Toscanan rannikolla Bolgherin alueella.
Tuore Bordeux-blendin rypälemassa tislataan heti viinin käymisen jälkeen. Rypälemassa tislataan kuparipannulla, jolloin tislausprosessi voi tapahtua paljon lempeämmässä ja alhaisemmassa lämpötilassa (alle 70 ° C) kuin normaali, mikä auttaa säilyttämään herkemmät maut ja aromit. Tisleen alkoholipitoisuus on noin 70 - 75%. Ennen pullotusta grappaa kypsytetään tammitynnyreissä ja siihen lisätään tarvittava määrä tislattua vettä, jolloin saadaan alkoholi pudotettua 45%.
Meripihkan ruskea
Täyteläinen, rusinainen, kukkainen
Tasapainoinen, hyvä rakenteinen, lämmin, mausteinen
Upea digestiivi juhlaillallisen päätteeksi.