Villa Conchi Cava Brut Selección

Miellyttävän raikas ja tyylikäs Cava

Villa Conchin raikkaus ja aromaattinen hedelmäisyys perustuu korkealla Penedesissä, Montserrat -vuorten suojassa sijaitseviin tarhoihin. Viileämpi ilmanala kypsyttää rypäleet hitaammin, mikä lisää rypäleiden aromikkuutta, kypsää hedelmäisyyttä ja raikasta hapokkuutta. Tyylikäs Cava, joka sopii niin maljaksi juhlaan kuin tapasten kumppaniksi. 

Kasvuympäristö

Tarhat sijaitsevat Penedesissä, Montserrat -vuoriston suojassa noin 500 - 800 metrin korkeudessa, missä viileämpi ilmanala edesauttaa rypäleiden hitaampaa kypsymistä. Tämä tuo rypäleisiin aromikkuutta ja runsaampaa hapokkuutta.

Valmistus

Rypäleet korjataan yöllä, jotta varmistetaan rypäleiden korkea laatu. Malolaktinen käyminen tapahtuu sakkojen kanssa 15 - 17 asteen lämpötilassa. Viini valmistetaan perinteisellä menetelmällä, kypsytys 12 kuukauden ajan pullossa. Chardonnay -rypäle tuo viiniin erityisesti runsasta hedelmäisyyttä ja raikkautta.

Väri

Kirkas, kultaan vivahtava väri.

Tuoksu

Intensiivisen hedelmäisessä tuoksussa on kypsää omenaa, päärynää sekä sitruunaisia ja paahteisen mausteisia sävyjä.

Maku

Kuiva, raikkaan aromaattinen, kypsän omenainen ja miellyttävän hedelmäinen maku. Kuplat ovat suutuntumaltaan pehmeät ja kokonaisuus on tasapainoinen ja raikas.

Ruokasuositus

Sopii erityisen hyvin aperitiiviksi, tapaksille ja kevyille kalaruoille.

Vegaaninen
Maa
Espanja
Tuottaja
Villa Conchi
Appellaatio
DO Cava
Alkoholipitoisuus
11,50 %
Sokeripitoisuus
10,00 g/l
Happopitoisuus
5,70 g/l
Pullokoko
0,375 l, 0,75 l, 1,5 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuotteet Alkossa