Kasvuympäristö
Tarhat sijaitsevat Penedesissä, Montserrat -vuoriston suojassa noin 500 - 800 metrin korkeudessa, missä viileämpi ilmanala edesauttaa rypäleiden hitaampaa kypsymistä. Tämä tuo rypäleisiin aromikkuutta ja runsaampaa hapokkuutta.
Valmistus
Rypäleet korjataan yöllä, jotta varmistetaan rypäleiden korkea laatu. Malolaktinen käyminen tapahtuu sakkojen kanssa 15 - 17 asteen lämpötilassa. Viini valmistetaan perinteisellä menetelmällä, kypsytys 12 kuukauden ajan pullossa. Chardonnay -rypäle tuo viiniin erityisesti runsasta hedelmäisyyttä ja raikkautta.
Väri
Kirkas, kultaan vivahtava väri.
Tuoksu
Intensiivisen hedelmäisessä tuoksussa on kypsää omenaa, päärynää sekä sitruunaisia ja paahteisen mausteisia sävyjä.
Maku
Kuiva, raikkaan aromaattinen, kypsän omenainen ja miellyttävän hedelmäinen maku. Kuplat ovat suutuntumaltaan pehmeät ja kokonaisuus on tasapainoinen ja raikas.
Ruokasuositus
Sopii erityisen hyvin aperitiiviksi, tapaksille ja kevyille kalaruoille.
Vegaaninen
Vihreä valinta
Äyriäiset
Kasvis
Pasta
Seurustelu
- Maa
-
Espanja
- Tuottaja
-
Villa Conchi
- Appellaatio
-
DO Cava
- Rypälelajike
-
Chardonnay
Macabeo
Parellada
Xarel.lo
- Alkoholipitoisuus
-
11,50 %
- Sokeripitoisuus
-
10,00 g/l
- Happopitoisuus
-
5,70 g/l
- Pullokoko
-
0,375 l, 0,75 l, 1,5 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Alko, Ravintolamyynti
- Tuotteet Alkossa
-