Prinz Von Hessen Dachsfilet

Rheingaun klassikkoalueella sijaitsevilla Prinz von Hessenin tiluksilla on pitkä ja vaiheikas historia, niin tilan perustaja kuin nykyinen johtajakin ovat suomen kuninkaaksikin aikoinaan kaavaillun Friedrich Karlin jälkeläisiä alenevassa polvessa. Laatutietoisella viinitilalla hengitetään kuitenkin vahvasti tätä päivää. Saksan tunnetuimpia viinintuottajiin lukeutuva tila tuottaa hienostuneen hapokkaita ja puhtaan hedelmäisiä rieslingejä, jotka ilmentävät upeasti uniikkeja kasvupaikkojaan sekä tarjoavat vastinetta rahalle. Ja mikä parasta, Prinz von Hessen -rieslingit istuvat suomalaisen keittiön antimiin kuin nakutetut!

Kasvuympäristö

Rheingau, Dachsberg

Valmistus

Spontaanisti terästankeissa ja tammisammioissa käynyt viini on kypsynyt 10 kuukautta hiivasakan päällä ja sen jälkeen 12 kuukautta tammessa.

Väri

Kullankeltainen

Tuoksu

Kypsän hedelmäinen tuoksu briossimaisine, lämpimän mausteisine vivahteineen.

Maku

Konsentroitunut maku tulvii kypsää keltaista hedelmää. Tyylikkään öljymäinen suutuntuma ja kermainen, sitruksinen jälkimaku.

Ruokasuositus

Runsaiden kalaruokien ohella tämä viini on oivallinen kumppani aromaattisille liharuoille. Kokeile peuranlihan tai poron kanssa.

Kala
Liha
Maa
Saksa
Alue
Rheingau
Tuottaja
Prinz Von Hessen
Appellaatio
Qualitätswein Rheingau, VDP Gutswein
Rypälelajike
Riesling 100 %
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Sokeripitoisuus
4,00 g/l
Happopitoisuus
7,30 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Prinz Von Hessen Dachsfilet