Kasvuympäristö
Costalunga -tarha Valpolicellassa. Rinnetarha sijaitsee Gardajärven yläpuolella ja siellä vallitseva viileämpi ilmasto auttaa rypäleitä kypsymään hitaammin ja säilyttämään hyvän happotasapainon ja aromikkuuden. Maaperä on kerrostunutta, moreenimaista, hiekan ja saven sekoitusta.
Valmistus
Rondinella rypäleet poimitaan käsin syyskuun toisen puoliskon ja lokakuun ensimmäisen puoliskon välisenä aikana ja puristetaan varovasti. Hidas käyminen terästankeissa lämpökontrolloidussa 17 °C asteessa eri rypälelajikkeiden eheyden säilyttämiseksi.
Väri
Korallinpunainen
Tuoksu
Runsaan hedelmäinen, miedosti kukkainen tuoksu, jossa raikkaita punaisia marjoja, villimansikoita, sitrushedelmiä, hieman yrttisyyttä.
Maku
Kuiva ja kypsän marjaisa maku, jossa villimansikan, punaherukan, vadelman ja kirsikan vivahteita. Melko runsasta marjaisuutta tukee raikas hapokkuus ja hieman sitruunainen ja miedosti yrttinen jälkimaku.
Ruokasuositus
Kalaruoat ja äyriäiset, pastat, vaalea liha, salaatit ja antipastot.
Vihreä valinta
Ympäristövastuullinen pakkaus
Eettinen sertifikaatti
Kala
Kana
Seurustelu
- Maa
-
Italia
- Alue
-
Veneto
- Tuottaja
-
Zenato
- Appellaatio
-
IGT Trevenezie
- Rypälelajike
-
Rondinella, Cabernet Franc, Pinot Nero
- Alkoholipitoisuus
-
12,50 %
- Sokeripitoisuus
-
4,00 g/l
- Happopitoisuus
-
5,60 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Kierrekapseli
- Valikoimat
-
Alko, Ravintolamyynti
- Tuote Alkossa
-
Zenato Rosé San Benedetto