Tilan korkeimmalta kohdalta, Dachsbergin tarhalta tulevassa viinissä on intensiivinen, kypsän hedelmäinen ja briossimainen tuoksu sekä runsas, öljymäinen sitruksinen maku. Spontaanisti terästankeissa ja tammisammioissa käynyt viini on kypsynyt ensin 10 kk hiivasakan päällä ja sen jälkeen 12 kk tammessa. Jos etsit liharuoille sopivaa rieslingiä, se on tässä!
Spontaanisti terästankeissa ja tammisammioissa käynyt viini on kypsynyt 10 kk hiivasakan päällä ja sen jälkeen 12 kk tammessa.
Kullankeltainen
Kypsän hedelmäinen tuoksu briossimaisine, lämpimän mausteisine vivahteineen.
Konsentroitunut maku tulvii kypsää keltaista hedelmää. Tyylikkään öljymäinen suutuntuma ja kermainen, sitruksinen jälkimaku.
Runsaiden kalaruokien ohella tämä viini on oivallinen kumppani aromaattisille liharuoille. Kokeile peuranlihan tai poron kanssa.