Klassikkoviini, joka luotiin alunperin ensimmäiseksi kypsytyksestä nauttivaksi chiantiksi vuonna 1928. Sittemmin mm. syrah'sta runsautta ja mausteisuutta saanut viini muutettiin Toscana IGT.ksi vuonna 2001.
Tarkkaan valikoidut, parhaat rypäleet tulevat Antinorin omilta tarhoilta Toscanasta.
Hellävaraisen murskauksen jälkeen viini käy lämpokontrolloiduissa terästankeissa noin seitsemän päivää ja siirretään sitten kypsymään ranskalaisesta, amerikkalaisesta ja unkarilaisesta tammesta valmistettuihin tynnyreihin vuodeksi. Ennen myyntiintuloa viini kypsyy vielä 8 kuukautta pullossa.
Rubiininpunainen
Intensiivisessä tuoksussa kirsikkaa, minttua ja suklaata.
Runsas, samettinen, pehmeät tanniinit. Pitkä ja antoisa maku.
Kypsät liharuoat, kovat kypsytetyt juustot.