Ruggerin viinitalo sijaitsee Valdobbiadenen kaupungissa, noin 50 km Venetsiasta luoteeseen, jossa vaikutusvaltainen Bisolin perhe on viljellyt rypäleitä vuodesta 1542 lähtien. Viinitalo on kuitenkin perustettu virallisesti vuonna 1950 Giustino Bisolin toimesta, jonka mukaan talon huippu-Prosecco, Giustino B, on nimetty. Ruggeria pidetään yhtenä laadukkaimmista Prosecco-tuottajista, mikä näkyy myös talon monissa kunnianhimoisissa prestige cuvéeissä. Ruggerin viinitalo tuottaa laadukkaita Proseccoja rypäleistä, jotka on kasvatettu kultaisessa kolmiossa, Valdobbiadenen upealla kukkulaisella alueella, jonka rajaavat Santo Stefanon, San Pietro di Barbozzan ja Saccolin kylät. Alueen ainutlaatuinen ilmasto, maaperä ja auringonvalo muodostavat tasapainoisen ja suotuisan kasvupaikan rypäleille.
Dolomiitti -vuoriston rinnetarhat Trevison pohjoispuolella.
Charmat Method (toinen käyminen tapahtuu pullon sijaan suurissa terästankeissa)
Kuulas, persikkaan ja ruusukultaan taittava väri
Runsaassa tuoksussa kukkaisuutta, punaisia marjoja, veriappelsiinia ja marsipaania
Melko runsasta ja marjaisaa makua tasapainottavat raikas hapokkuus ja hento mineraalisuus. Jälkimaussa aistittavissa nektariinia ja punaisia marjoja.
Tomaatti- ja avokadosalaatti, kevyet pastat, kalaruoat.