Klassinen reserva cava arvostetulta cava-talolta
Arvostetun cavatalon reserva cava on valmistettu kolmesta tyypillisetä rypälelajikkeesta: Macabeo, Xarel·lo ja Parellada. Tämä klassinen cava on tehty perinteisen menetelmän mukaisesti, jossa toinen käyminen ja kuplien muodostuminen tapahtuu pullossa. Kuiva ja melko runsas maku, jossa paahteisia ja sitruunaisia sävyjä. Wineries for Climate Protection sertifiointi kertoo tuotteen ympäristöystävällisyydestä.
Rypäleet valikoidaan tarkoin ja jokainen lajike käy alkoholikäymisen erikseen. Viinintekijä sekoittaa parhaat viinit sopivassa suhteessa toisiinsa ja lopullinen seos käy toisen käymisen pulloissa, jonka seurauksena muodostuvat kuplat. Tällä perinteisellä menetelmällä kuplista tulee hienostuneempia ja ne integroituvat paremmin viiniin. Cavaa kypsytetään kellarissa sakan päällä vähintään 15 kuukauden ajan ennen uudelleen korkitusta.
Kuulas vaalean keltainen.
Raikkaan hedelmäinen ja hennon briossinen tuoksu.
Kuiva, miellyttävän hapokas maku, jossa viheromenaa, paahteisuutta, mineraalisuutta ja sitruunaisia sävyjä.
Viini on herkullista sellaisenaan nautittavaksi tai aperitiiviksi. Sopii hyvin myös tapasten ja suolaisten alkupalojen kanssa.