Barolo, joka parhaiten ilmentää koko Barolon alueen luonnetta
Kuutta eri baroloa tuottavan Viettin tyyli on perinteinen: pitkät kypsytysajat tammessa ja perinteinen, pitkä maseraatio kuuluvat tyyliin. Viinit pullotetaan suodattamattomina. Viettin viinit ovat lisäksi etikettitaiteen edelläkävijöitä; vuodesta 1970 alkaen sekä paikalliset että kansainväliset taiteilijat ovat suunnitelleet viineille persoonalliset etiketit. Viettin 34 hehtaarin viinitarhat sijaitsevat Barolon sydämessä Castiglione Fallettossa. Vuonna 2016 Viettin viinitalo siirtyi amerikkalaisen sijoittajaperheen, Krausen omistukseen. Perinteiden vaaliminen ja ensiluokkaisen viinin valmistaminen ovat edelleen Viettin viinitalon avainsanat.
Rypäleet ovat korjattu valikoiduilta Castiglionen, Monforten, Barolon ja Novellon kylien omilta tarhoilta. Köynnösten ikä vaihtelee 7 - 40 vuoden välillä. Istutustiheys 4 800 juurta/ha.
Kun terästankeissa tapahtunut alkoholikäyminen on noin 15 päivän kuluttua valmis, jokainen erä kypsytetään erikseen 24 - 30 kuukautta isoissa tynnyreissä sekä barriques -tynnyreissä. Lopullinen viini sekoitetaan terästankissa ja pullotetaan suodattamattomana.
Ruskeaan taittava rubiininpunainen
Orvokkia, nahkaa, tervaa
Täyteläinen, elegantti, pitkä.
Punaisille lihoille, riistaruoille ja kypsytetyille juustoille. Tartar ja tryffeliä.