Viettin viinitalon juuret Piemontessa johtavat 1800-luvulle. Ensimmäiset Viettin omalla nimellä tehdyt viinit valmisti Mario Vietti vuonna 1919. Vuodesta 1952 Marion tyttären Lucianan mies ja innovatiivinen viinintekijä, Alfredo Currado jatkoi appensa työtä ja nosti Viettin viinitalon Piemonten huippuviinien tuottajien joukkoon. Hän oli muun muassa yksi ensimmäisistä tarhaviinituottajista (single vineyard wines) ja hänen panoksensa Roeron alueen valkoisen Arneis- rypäleen elvyttäjänä ja kehittäjänä on ollut merkittävä. Kuutta eri baroloa tuottavan Viettin tyyli on perinteinen: pitkät kypsytysajat tammessa ja perinteinen, pitkä maseraatio kuuluvat tyyliin. Viinit pullotetaan suodattamattomina. Viettin viinit ovat lisäksi etikettitaiteen edelläkävijöitä; vuodesta 1970 alkaen sekä paikalliset että kansainväliset taiteilijat ovat suunnitelleet viineille persoonalliset etiketit. Viettin 34 hehtaarin viinitarhat sijaitsevat Barolon sydämessä Castiglione Fallettossa. Vuonna 2016 Viettin viinitalo siirtyi amerikkalaisen sijoittajaperheen, Krausen omistukseen. Perinteiden vaaliminen ja ensiluokkaisen viinin valmistaminen ovat edelleen Viettin viinitalon avainsanat.