“La Jara” on veneton murretta ja tarkoittaa soraa. Näillä kivisillä ja paikoin kalkkipitoisilla viljelysmailla Coneglianon ja Valdobbiadenen alueilla Marionin suku on viljellyt rypäleitä jo vuodesta 1891. Maaperä on suotuisa erityisesti glera-rypäleen viljelylle, josta valmistetaan talon upeat Proseccot. Vanhalla viinitalolla on moderni ja teknologisesti edistyksellinen viininvalmistamo. Valmistusprosessissa huolehditaan siitä, että rypäleet säilyttävät raikkautensa ja ominaislaatuisuutensa. Talolla on monta “cru”- tarhaa, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. La Jaran viinitalo on sitoutunut orgaaniseen viljelyyn. Todisteeksi luonnonmukaisesta tuotannosta heillä on ICEAn (Istituzione della Certificazione Etica e Ambientale) myöntämä sertifikaatti. Viinitalon johdossa toimii nykyään Massimo Marion, veljensä Paolon avustuksella.