La Jara

“La Jara” on veneton murretta ja tarkoittaa soraa. Näillä kivisillä ja paikoin kalkkipitoisilla viljelysmailla Coneglianon ja Valdobbiadenen alueilla Marionin suku on viljellyt rypäleitä jo vuodesta 1891. Maaperä on suotuisa erityisesti glera-rypäleen viljelylle, josta valmistetaan talon upeat Proseccot. Vanhalla viinitalolla on moderni ja teknologisesti edistyksellinen viininvalmistamo. Valmistusprosessissa huolehditaan siitä, että rypäleet säilyttävät raikkautensa ja ominaislaatuisuutensa. Talolla on monta “cru”- tarhaa, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. La Jaran viinitalo on sitoutunut orgaaniseen viljelyyn. Todisteeksi luonnonmukaisesta tuotannosta heillä on ICEAn (Istituzione della Certificazione Etica e Ambientale) myöntämä sertifikaatti. Viinitalon johdossa toimii nykyään Massimo Marion, veljensä Paolon avustuksella.

Tuottajan valikoima