Val d'Oca Asolo Prosecco Superiore Extra Dry Bioldo

Vivahteikas ja ryhdikäs, vegaaninen luomukuohuviini

Val d'Ocan tyylikkäät ja hienostuneet viinit tuotetaan Proseccon sydämessä, upeilla Valdobbiadenen vehreillä rinnetarhoilla. Cantina Produttori di Valdobbiadene omistaa yli 1000 hehtaaria tarhoja, joista puolet on DOCG-luokiteltuja. Alue on kauneudessaan korkeine kukkuloineen ainutlaatuinen Unescon maailmanperintökohde. Viinitalo kiinnittää erityistä huomiota rypäleiden laatuun ja kaikki, mukaan lukien myös tasamaalta tulevien DOC-luokiteltujen viinien rypäleet, kerätään käsin.

Kasvuympäristö

Veneto, Asolo

Valmistus

Fermentointi (Charmat) kontrolloidussa 16-18°C lämpötilassa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa astioissa. Luonnollinen käyminen sakkansa päällä optimaalisen rakenteen saavuttamiseksi. Siirto autoklaaviin, jossa toinen käyminen. Lepo autoklaavissa, minkä jälkeen pullotus.

Väri

Oljenkeltainen

Tuoksu

Tuoksussa erottuvat miellyttävästi manteli-, kuivatut aprikoosi- ja akaasiakukat

Maku

Samettinen ja eloisa, toistaen tuoksun aromeja. Pitkäkestoinen hapokkuus luo miellyttävän suutuntuman.

Ruokasuositus

IdeaaIinen aperitiivi, joka sopii myös erinomaisesti erilaisten alkuruokien sekä merellisten ja kevyiden ruokien kaveriksi.

Vegaaninen
Luomu
Kestävän kehityksen sertifikaatti
Aperitiivi
Äyriäiset
Kala
Kasvis
Maa
Italia
Alue
Veneto
Tuottaja
Cantina Produttori di Valdobbiadene – Val d'Oca
Appellaatio
DOCG Prosecco
Rypälelajike
100 % Glera
Alkoholipitoisuus
11,00 %
Sokeripitoisuus
14,00 g/l
Happopitoisuus
5,30 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Val d'Oca Bioldo Asolo Prosecco Superiore Extra Dry