Vivahteikas ja ryhdikäs, vegaaninen luomukuohuviini
Val d'Ocan tyylikkäät ja hienostuneet viinit tuotetaan Proseccon sydämessä, upeilla Valdobbiadenen vehreillä rinnetarhoilla. Cantina Produttori di Valdobbiadene omistaa yli 1000 hehtaaria tarhoja, joista puolet on DOCG-luokiteltuja. Alue on kauneudessaan korkeine kukkuloineen ainutlaatuinen Unescon maailmanperintökohde. Viinitalo kiinnittää erityistä huomiota rypäleiden laatuun ja kaikki, mukaan lukien myös tasamaalta tulevien DOC-luokiteltujen viinien rypäleet, kerätään käsin.
Veneto, Asolo
Fermentointi (Charmat) kontrolloidussa 16-18°C lämpötilassa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa astioissa. Luonnollinen käyminen sakkansa päällä optimaalisen rakenteen saavuttamiseksi. Siirto autoklaaviin, jossa toinen käyminen. Lepo autoklaavissa, minkä jälkeen pullotus.
Oljenkeltainen
Tuoksussa erottuvat miellyttävästi manteli-, kuivatut aprikoosi- ja akaasiakukat
Samettinen ja eloisa, toistaen tuoksun aromeja. Pitkäkestoinen hapokkuus luo miellyttävän suutuntuman.
IdeaaIinen aperitiivi, joka sopii myös erinomaisesti erilaisten alkuruokien sekä merellisten ja kevyiden ruokien kaveriksi.