Samettinen ja lempeä Rosé Prosecco
Val d'Ocan tyylikkäät ja hienostuneet viinit tuotetaan Proseccon sydämessä, upeilla Valdobbiadenen vehreillä rinnetarhoilla. Cantina Produttori di Valdobbiadene omistaa yli 1000 hehtaaria tarhoja, joista puolet on DOCG-luokiteltuja. Alue on kauneudessaan korkeine kukkuloineen ainutlaatuinen Unescon maailmanperintökohde. Viinitalo kiinnittää erityistä huomiota rypäleiden laatuun ja kaikki, mukaan lukien myös tasamaalta tulevien DOC-luokiteltujen viinien, kuten tämän upean roseeviinin rypäleet, kerätään käsin.
Pinot Nero korjataan syyskuun ensimmäisellä viikolla ja Glera noin syyskuun puolivälissä. Pinot Nero: rypäleet puristetaan ja fermentoidaan valvotussa 23-25°C lämpötilassa. Prosessi kestää noin kaksi viikkoa. Kypsytys terästankeissa. Glera: käyminen valvotussa 16-18°C lämpötilassa. Kypsytys luonnollisesti sakan päällä oikeanlaisen rakenteen saavuttamiseksi. Sekoitus ennen toista käyttämistä (60 päivää) Charmant-menetelmällä. Viinit siirretään autoklaaviin (10 % Pinot Nero, 90% Glera) toisen käymisen ajaksi. Lepo autoklaavissa, minkä jälkeen pullotus.
Vaaleanpunainen
Raikas, hedelmäinen ja kukkainen
Samettinen, proseccolle tyypillinen raikas maku elegenteilla hedelmäisillä ja kukkaisilla vivahteilla, toistaen tuoksun aromeja. Täydellinen tasapaino raikkauden ja pehmeyden välillä.
Ideaalinen aperitiivina, sekä kevyesti maustettujen ruokien, vaalean lihan, kalan tai äyriäisten kanssa.