Pehmeä ja tasapainoinen, Prosecco Superioren klassikko
Val d'Ocan tyylikkäät ja hienostuneet viinit tuotetaan Proseccon sydämessä, upeilla Valdobbiadenen vehreillä rinnetarhoilla. Cantina Produttori di Valdobbiadene omistaa yli 1000 hehtaaria tarhoja, joista puolet on DOCG-luokiteltuja. Alue on kauneudessaan korkeine kukkuloineen ainutlaatuinen Unescon maailmanperintökohde. Viinitalo kiinnittää erityistä huomiota rypäleiden laatuun ja kaikki, mukaan lukien myös tasamaalta tulevien DOC-luokiteltujen viinien rypäleet, kerätään käsin.
Val d’Oca Millesimato Extra Dry DOCG on yksi menestyneimpiä esimerkkejä "cuvéesta", jossa vuosikymmeniä jatkunut ennätyksellinen ja erehtymätön makuprofiili ja viinintuottajan taito ovat ratkaisevassa asemassa. Työtä, jossa laadukas rypälesekoitus pysyy samanlaisena vuodesta toiseen, voidaan tänä päivänä kutsua "klassikoksi" Prosecco Superiore -tuotantoalueella.
Fermentointi (Charmat) kontrolloidussa 16-18°C lämpötilassa, ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa astioissa. Luonnollinen käyminen sakkansa päällä ideaalisen rakenteen saavuttamiseksi. Siirto autoklaaviin, jossa toinen käyminen. Lepo autoklaavissa, minkä jälkeen pullotus.
Vaalea oljenkeltainen
Täyteläinen, raikkaan hedelmäinen, keltaomenainen ja päärynäinen, lisäksi miellyttäviä sitrushedelmien vivahteita.
Omenainen, päärynäinen ja sitrushedelmäinen, hennon mausteinen; täydellinen tasapaino pehmeyden ja hapokkuuden välillä
Sopii hyvin aperitiiviksi tai aterialla esimerkiksi grillatun kalan tai kala- ja äyriäisrisoton, vaalean lihan, pastaruokien tai uunikalan kanssa.